La casita dagopvang

Ons kindvriendelijk huis is een plekje waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Wij hebben een gezellige slaapkamer voor de opvangkindjes waar ze heerlijk kunnen slapen. Elk kindje slaapt in zijn/haar eigen bedje. Beneden is ons huis ingedeeld in verschillende speelhoeken waar zowel de kleine kindjes als de grotere kinderen heerlijk kunnen spelen. Denk aan een duplo(bouw)hoek, poppenhoek, leeshoekje. En een hoekje voor de allerkleinsten, zodat zij ook lekker de ruimte hebben en veilig op de grond kunnen spelen. Ook hebben we een grote tafel die gebruiken we vaak voor de tafeltent. In onze tuin staat een speelhuis,  glijbaan en schommel ook hebben we stepjes, loopfietsen en ander leuk buiten speelgoed zodat de kinderen zich ook buiten heerlijk kunnen vermaken. Een keer in de maand ga ik samen met drie andere gastouders en onze gastkindjes gezellig naar de gymzaal. Hier spelen we balspellen en doen we spelletjes op muziek. De kinderen vinden het heerlijk om hier lekker rond te rennen.

 

Regelmatig maken we uitstapjes naar de speeltuin. (binnen en buiten) En gaan we naar het parkje of naar de kinderboerderij.

 

We werken aan de hand van thema's denk aan de seizoenen, dieren, voertuigen. Maar ook de feestdagen komen aanbod en natuurlijk nog veel meer. Bobbi de beer is de lijdraad voor onze thema's. 

 

 

voordelen gastouderopvang:

-Ruime opvangtijden. Van half acht tot half zes.
-kleinschalige opvang, thuis gevoel.
-altijd dezelfde persoon die de deur open doet.
-professionele en educatieve schoolvoorbereiding
-alle ruimte voor de kinderen om zichzelf te zijn en te ontwikkelen.
-aandacht naar behoefte en op niveau van ieder kind. 
-
door de GGD gekeurde opvanglocatie.
-recht op kinderopvangtoeslag.


 
Het totale netto uurtarief is afhankelijk van het inkomen.
Voor het totale bruto uurtarief kan kinderopvangtoeslag aangevraagd worden.