La casita bso club

Vanaf augustus start de la casita bso club.

Tijdens de BSO club gaan we leuke dingen doen zoals 🍂schatten zoeken bij de uiterwaarden, 🍎🍌🧃picknicken in de speeltuin, ✂️🗒lekker knutselen. 🍪🧁Koekjes en cakejes bakken. 📚Maar ook lekker uitrusten van school. 
 
Ik vind het belangrijk dat de bso kinderen inspraak hebben in wat we gaan doen. De activiteiten die ik aan bied zullen afgestemd zijn naar de wensen van de kinderen. De hele dag op school zitten en dan al van alles moeten is al genoeg. Daarom pas ik mij op de club aan, aan de kinderen zodat ze een gezellige en fijne tijd na school hebben. 
Ik vind het belangrijk dat alle kinderen zich fijn voelen tijdens de bso club en dat ze lekker zich zelf kunnen zijn. 
 Ben je opzoek naar een bso plekje stuur mij dan een berichtje ☺️
 
Ik verzorg voorschoolse opvang en opvang na school. Tijdens studiedagen, wisseldagen die op tijd worden doorgegeven en vakanties buiten mijn vakantie om kunnen de kinderen hele dagen komen.